Το νόμιμο online στοίχημα έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην καθημερινότητα του διαδικτυακού παίκτη στην Κύπρο ακολουθώντας το στοίχημα στα πρακτορεία στοιχημάτων.

Σύμφωνα με την Κυπριακή νομοθεσία και τον Νόμο 106(Ι) του 2012, υπάρχουν συγκεκριμένες εταιρείες που έχουν λάβει άδεια κλάσης Β για νόμιμο οnline στοιχηματισμό όπως είναι η stoiximan , bet365 , betonalfa, winmasters, megabet plus, parimatch , meridianbet, κ.α.

Η ομάδα του livebetting.com.cy χρησιμοποιεί την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει, ώστε να αναλύσει όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο. Ρεαλιστικά, υπεύθυνα, αντικειμενικά, αποτυπώνει τις υπηρεσίες, παροχές και προϊόντα που προσφέρει ο κάθε αδειοδοτημένος bookmaker.

  • ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΒΟΟΚΜΑKERS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων παραχώρησε σε 10 τουλάχιστον bookmakers (π.χ bet365 , stoiximan , parimatch)  μερικοί από τους οποίους διαθέτουν και άδεια για πρακτορεία στοιχημάτων (κλάση Α) , όπως είναι η megabet plus , η betonalfa , η meridianbet.

Ανάμεσα τους λοιπόν συναντούμε κάποια από τα μεγαλύτερα brand names στον χώρου του διαδικτυακού στοιχήματος , όπως είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο bet365 .Δεν είναι όμως μόνο αυτή, καθώς υπάρχει και το μεγαλύτερο όνομα στην Ελλάδα και ταχέως αναπτυσσόμενος πανευρωπαϊκά σε Γερμανία , Ρουμανία , Αυστρία και σύντομα στην Πορτογαλία, ο stoiximan.

Ανάλυση  και σχολιασμός  για ότι πρέπει να γνωρίζετε γύρω από τα προϊοντα και τις υπηρεσίες των αδειοδοτημένων εταιρειών.Γκανιότα και αποδόσεις, διαθεσιμότητα αγορών, live betting και live streaming, συναλλαγές, ασφάλεια, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση πελατών μεταξύ άλλων. Το livebetting cy στηρίζει τον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό.

  • ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι περισσότερες αδειοδοτημένες εταιρείες προσφέρουν 100% μπόνους εγγραφής (αναφέρεται και ως μπόνους 1ης κατάθεσης) , ενώ μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε προσφορές που σχετίζονται με τα παρολί στοιχήματα , το loyalty bonus (μπόνους επιβράβευσης) , την επιστροφή χρημάτων σε λευκή ισοπαλία, τα reloaded bonus και τα missions.Όλα τα μπόνους και οι προσφορές υπόκεινται σε όρους και προϋποθέσεις που οφείλεται να διαβάζετε αναλυτικά.

Αξιολογούμε τα bonus και τις προσφορές από όλες τις πλευρές τους, όπως και οφείλει να κάνει ο κάθε παίκτης. Δεν μένουμε μόνο στα ποσά και στα ποσοστά που αναλογούν στις αρχικές καταθέσεις , αλλά μελατάμε και σχολιάζουμε τους όρους με τους οποίους θα λάβετε κάθε προσφορά.

Πρέπει απαραίτητα να γνωρίζετε το τζιράρισμα που χρειάζεται, ποιες είναι οι ελάχιστες ή ακόμη και οι μέγιστες αποδόσεις, αλλά και ποιες αγορές αποκλείονται στην προσμέτρηση του τζίρου.

  • MOBILE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η τεχνολογία έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον χώρο του online betting και για τους χρήστες της Κύπρου.

Οι εταιρείες πλέον έχουν επενδύσει σημαντικά τόσο στις εφαρμογές τους για στοίχημα από το κινητό, όσο και στα mobile sites τους (m stoiximan cy , mobile bet365 cy). Είτε έχετε συσκευή iOS, είτε Android, θα βρείτε για εσάς διαθέσιμη την κατάλληλη εφαρμογή.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα δεν χρειάζεται καν κάποιο download. Απλά πληκτρολογείτε στον browser της φορητής σας συσκευή τη mobile διεύθυνση του bookmaker της επιλογής σας. Μετά από αυτά θα μπείτε στο κατάλληλα διαμορφωμένο, για κινητό, σάιτ, ώστε να μπορέσετε να στοιχηματίσετε δίχως καθυστέρηση, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάθετε για το πως κατεβάζετε το app, ή πως μπαίνετε μέσα από τον browser του κινητού σας δίχως κάποιο download.

  • LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ KAI LIVE STREAM

Στο ζωντανό στοίχημα προκύπτουν σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες που μπορέιτε να αξιοποιήσετε , τα λεγόμενα value bets και όχι μόνο. Το ενδιαφέρον των παικτών είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με pre-live, ενώ σύμμαχος στο ζωντανό στοίχημα είναι το live video stream.

Διαθέσιμο πλέον και στο κινητό σας , αλλά και στην ταμπλέτα σας. Χρήσιμες πληροφορίες με τα βήματα που καλείστε να ακολουθήσετε προκειμένου να παρακολουθήσετε αγώνες σε live stream  , όπως επίσης οι όροι και οι προϋποθέσεις που ισχύουν.

Μπορείτε να αναζητήσετε δημοφιλής ποδοσφαιρικές λίγκες από Ισπανία (La Liga , Copa Del Rey) , Ιταλία (Serie A, Copa Italia) , Γερμανία (Bundesliga I & II) , Αγγλία (Championship , FA Cup) , Ολλανδία (Eredivisie) και Λατινική Αμερική (Copa Libertadores, MLS).Κορυφαία Πρωταθλήματα καλαθόσφαιρας όπως είναι το NBA και η Eυρωλίγκα μεταξύ άλλων.

  • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Αξιόπιστοι tipster με γνώσεις και εμπειρία μοιράζονται μαζί σας τις προτάσεις τους. Επίσης οι συντάκτες του livebetting.com.cy ανοίγουν τα μυστικά του στοιχήματος μέσα από θεωρίες, οδηγούς, στρατηγικές και τακτικές για το παιχνίδι σας  όπως είναι για παράδειγμα :

  1. Η διαχείρηση των συναισθημάτων και του κεφαλαίου στο στοιχημα
  2. Το Υπεύθυνο παιχνίδι και ο Υπεύθυνος στοιχηματισμός
  3. ROI και Yield στο στοίχημα
  4. Πώς παίζουμε σε στοιχηματικές αγορές ποδόσφαιρο , καλαθόσφαιρα και τένις μεταξύ άλλων.
  • ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ)

Δίχως χρήματα δεν υπάρχει online στοίχημα. Μάθετε αναλυτικά για κάθε στοιχηματική εταιρεία πως μπορείτε να φορτώσετε τον λογαριασμό σας και με τι όρια ανά ημέρα και είδος συναλλαγής.

Το ίδιο ισχύει και για τις αναλήψεις, ενώ εδώ τονίζουμε ιδιαίτερα και τον χρόνο ανταπόκρισης της εταιρείας για να δείτε τα χρήματά στον λογαριασμό σας.