Στην διάσκεψη Τύπου στην Λιθουανία μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ζαλγκιρις, το παρών του έδωσε ο Περικλής Παπαπαναγής.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έδωσε την ευκαιρία στον συνεργάτη του να μιλήσει και να αποχαιρετήσει τον Απόλλωνα και όλους στην Κύπρο αφού αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του κ. Παπαπαναγή:

“Δεν υπάρχουν εύκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κάναμε σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Ήμασταν σοβαροί.Ο Απόλλωνας έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια, στόχος ξανά οι όμιλοι.

Είμαι φανερά συγκινημένος, ο Σωφρόνης με τίμησε με αυτό τον τρόπο, να μιλήσω εγω στη δημοσιογραφική. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον για τον Απόλλωνα.

Τέσσερα χρόνια εδώ, μου έλειπε η σύζυγός και ο γιος μου αλλά είχα εδώ φίλους-συνεργάτες. Φεύγω σαν φίλος. Δεν λέω αντίο, αλλά στο επανιδείν. Η Κύπρος έγινε το σπίτι μου. Ευχαριστώ τον Σωφρόνη, όλους όσους συνεργαστήκαμε, την διοίκηση και προσωπικά τον κ. Κίρζη. Ευχαριστώ όλους τους Κύπριους που με δέχθηκαν με τόσο θετικό τρόπο”.