Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο ε.τ Φανούριος Κωνσταντίνου μετά την νίκη επί της Ζάλγκιρις.

Αναλυτικά:

Η πρώτη εντύπωση από την ομάδα:

Κρατάμε το αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα θα προσθέσει καινούριους ποδοσφαιριστές στην διάθεση της, και μεταγραφές και αυτοί που δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη, σίγουρα δεν είναι ο Απόλλωνας αυτός που θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια. Μέρα με την μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Το ζητούμενα ήταν να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα που θα μας έδινε δικαίωμα να χειριστούμε τα δεδομένα την εβδομάδα που θα ακολουθήσει και να δούμε στην συνέχεια πως θα προχωρήσουμε.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που έκαναν το ταξίδι και ευχόμαστε να έχουμε περισσότερους στην Λευκωσία.

Για την εικόνα της ομάδας που ήταν καλή:

Η ομάδα ήταν τηρουμένων των αναλογιών πολύ καλή, σίγουρα δεν μπορείς και θα ήταν παράλογο  να βγάζαμε το 100% αυτή την περίοδο. Μην ξεχνάμε ότι την περασμένη Παρασκευή επιστρέψαμε από την Αυστρία, θεωρώ ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Σίγουρα θα δει πολλά ο προπονητής μας. Κάναμε το πρώτο βήμα και πάμε να σφραγίσουμε την πρόκριση την ερχόμενη Πέμπτη.

Για Ενσούε:

Είμαστε πολύ κοντά. Να περιμένουμε λίγα λεπτά για την επίσημη ανακοίνωση. Ήταν δύσκολη διαδικασία για τον Απόλλωνα. Ποδοσφαιριστές ήρθαν στον Απόλλωνα με λιγότερα λεφτά από τις προηγούμενες ομάδες τους.Κάναμε υπερβάσεις στο οικονομικό.  Πρέπει να κάνουμε υπομονή και θα δούμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.