Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον επαναληπτικό και την πρόκριση επί της Ζαλγκίρις: «Αυτοσκοπός ήταν η πρόκριση με δύο νίκες και δεν είναι παιχνίδια στα οποία θα σταθούμε για αρκετό καιρό. Σκεφτόμαστε πλέον την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή με την Σάμροκ στο Δουβλίνο. Είναι 2η στην βαθμολογία, μια ομάδα με παιχνίδια στα πόδια της και μας περιμένει δύσκολο βράδυ στο Δουβλίνο».

Υπήρχαν πολλά θετικά από τον επαναληπτικό με την Ζαλγκίρις:«Είναι σημεία αναφοράς αυτά αλλά η σκέψη μας είναι το πώς θα προετοιμαστούμε για να έχουμε ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες πλην του Σελίμοβιτς. Να μπουν στην ομάδα και οι νεοφερμένοι. Έχουμε και ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Εθνικό Άχνας στο Κολόσσι. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Δουβλίνο και πρέπει να πάμε εκεί για να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, πρεσάρει ψηλά, δημιουργεί ευκαιρίες και είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Εμείς δεν είμαστε 100% έτοιμοι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Ο προπονητής μας έχει μια καλή προϊστορία σε διπλές αναμετρήσεις. Θα διαβάσει αναλυτικά και την έκθεση του Γιώργου Ελευθερίου ο οποίος παρακολούθησε την Σάμροκ κόντρα στην Μπραν και βάσει της φιλοσοφίας του αντιπάλου θα προσαρμόσει ο προπονητής μας τα πλάνα του. Πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Είναι μια κλασική Βρετανική ομάδα με ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι της αλλά έχουμε και την εμπειρία και την ποιότητα για να πάμε εκεί και να σκοράρουμε».