Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο παραχώρησε ο Μιλένκο Σπόλιαριτς και μεταξύ άλλων δήλωσε χαρούμενος που ο Εμίλιο Ζελάγια κατάφερε να “σπάσει” το ρεκόρ του.

Οι δηλώσεις του:

Για τις προκρίσεις Απόλλωνα και ΑΕΚ: «Ο Απόλλων είχε πιο εύκολο έργο λόγω του ότι κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 2-0. Ο αντίπαλος του Απόλλωνα ήταν πιο εύκολος αντίπαλος από αυτόν την ΑΕΚ. Πέρασαν και οι δυο ομάδες και είναι σημαντικό αυτή την στιγμή».

Για το πώς κρίνει την παρουσία του Απόλλωνα και τη δυναμική ενόψει της νέας σεζόν: «Δεν είδα τόσο πολύ το παιχνίδι του Απόλλωνα. Είδα αυτό της ΑΕΚ το οποίο ήταν πιο ενδιαφέρον. Είναι νωρίς ακόμη να κρίνουμε νέους παίκτες. Θέλουν χρόνο οι παίκτες. Ήρθαν αρκετοί παίκτες στον Απόλλωνα. Κάποιοι βασικοί παίκτες, Πέδρο, Γιούστε, Σελάγια έμειναν. Για να κρίνουμε μια ομάδα θέλουμε χρόνο».

Για τα 11 γκολ που πέτυχε στην Ευρώπη με τη φανέλα του Απόλλωνα και το ρεκόρ του που ξεπέρασε ο Ζελάγια:«Δεν περίμενα ούτε εγώ να φτάσω σε αυτό τον αριθμό τερμάτων. Τότε ήταν δύσκολα τα δεδομένα για τις κυπριακές ομάδες. Τώρα έχουν περισσότερα παιχνίδια. Για να είμαι ειλικρινής χάρηκα πολύ για τον Ζελάγια. Είπα και στον εαυτό μου φτάνει. Ας έρθει κάποιος πάνω από εμένα. Χάρηκα και του εύχομαι να βάλει όσο γκολ μπορεί στη συνέχεια».

Πώς προβλέπει την πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη: «Φέτος δεν μπορώ να πω ότι είναι εύκολο ή δύσκολο να έχουμε ομάδες μας στους ομίλους. Σίγουρα οι κυπριακές ομάδες βάζουν τις βάσεις για την συνέχεια. Πάνε καλά».