Ο πρόεδρος του σωματείου αλλά αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρίας του Απόλλωνα, Μαρίνος Ευσταθίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Αναλυτικά:

Για το τμήμα πετόσφαιρας: «Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα πως το σωματείο ήρθε σε συμφωνία με εταιρία που θα αναλάβει το τμήμα της πετόσφαιορας πάντα σε συνεργασία με το σωματείο για κρατηθεί στη ζωή. Η Πάνος Γιωργάκης πρόεδρος της εταιρίας που συμφωνήσαμε είναι μέλος και του σωματείου και αυτό θα βοηθήσει στο να έχουμε ομαλή συνεργασία».

Για τις διεργασίες: «Άρχισαν από τον Ιανουάριο του 2019. Το σωματείο επενέβει για να σώσει λίγο την κατάσταση και τα καταφέραμε. Στην συνέχεια και παρά τις προσπάθειες μας δεν ήρθε κοντά ο κόσμος του Απόλλωνα, αλλά δεν καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία ούτε με τον πρώην πρόεδρο, Σπύρο Ηλία που έδειξε ενδιαφέρον. Πλέον πρέπει όλοι να έρθουν κοντά στο σωματείο και να βοηθήσουν το τμήμα της πετόσφαιρας. Οι πόρτες μας είναι ανοικτές όπως ήταν πάντα. Το τμήμα θα μείνει ζωντανό».

Για την καλαθόσφαιρα: «Θα συνεχίσει ο Δημήτρης Μιχαήλ με την ομάδα του και με την ομάδα του».

Για τα υπόλοιπα τμήματα του σωματείου: «Οι ακαδημίες όσο αντρών και γυναικών θα συνεχίσουν όπως ήταν. Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου έχουν αναβαθμιστεί με νέα γήπεδα και νέους προπονητές. Θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα να κάνουμε αυτή την δουλειά αφού είδαμε πως καταφέραμε να βγάλουμε αρκετές ποδοσφαιριστές».