Δηλώσεις στην κάμερα της Cyatvision παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Αούστρια.

Αναλυτικά:

Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.Είναι αγώνας μονής επιλογής και είναι μία ξεχωριστή ιστορία.Έχουμε διαγράψει από το μυαλό μας το αποτέλεσμα της Βιέννης.Απόψε αρχίζουμε από το 0-0. Θέλουμε να σκοράρουμε και να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο.

Αν το γρήγορο γκολ είναι το κλειδί στον αγώνα για τον Απόλλωνα:

Δεν είναι θέμα χρόνου πότε θα σκοράρουμε. Χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση.Αν έχουμε καθαρό μυαλό να είσαστε σίγουροι θα σκοράρουμε.

Για τους 100 ευρωπαϊκούς αγώνες:

Τεράστιος αριθμός για τον σύλλογο αν συνυπολογίσουμε ότι πριν 7 χρόνια ήταν κάτω από 50. Αυτός ο αριθμός υποδηλώνει συνέπεια στις επιτυχίες. Είναι η 7η διαδοχική χρονιά που ο Απόλλωνας εκπροσωπεί την Κύπρο στην Ευρώπη. Το 100 δεν λέει τίποτα, εμείς συνεχίζουμε. Απόψε πρέπει να βρεθούμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι απόψε, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας γιατί έχουμε απέναντι μας ένα μεγάλο αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για τον κόσμο:

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Η προπώληση ήταν κοντά στις 2000. Περιμένουμε κοντά στις 3000 στο γήπεδο.