Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το κλίμα παραμονές του αγώνα με την PSV:

«Ήταν μια τεράστια πρόκριση επί της Αούστρια με τα σκορ να δείχνουν ότι ήταν πιο εύκολο απ’ ότι ήταν. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία αλλά παράλληλα αρκετά περιθώρια βελτίωσης και πλέον μπροστά μας ξεδιπλώνεται η πρόκληση της PSV. Ένας ιστορικός σύλλογος εντός και εκτός συνόρων, ο οποίος ανέδειξε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έγραψαν ιστορία στο άθλημα. Εμείς ταξιδεύουμε με αυτοπεποίθηση και άγνοια κινδύνου και θεωρούμε ότι έχουμε πλέον την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια είτεσε φάση ομίλων είτε σε προκριματική φάση. Θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι στο μέτρο του δυνατόν αισιοδοξώντας ότι το τελικό αποτέλεσμα θα αυξήσει τις πιθανότητες»

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:

«Θα δούμε κατά πόσο ο Εμπιντα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αν και είναι δύσκολο. Ίσως παρθεί η απόφαση να προφυλαχθεί για μια εβδομάδα ή ακόμα και ένα δεκαήμερο ώστε να μειωθεί το ρίσκο. Κάτι τέτοιο γινόταν πέρσι λόγω των πολλών τραυματισμών με τραγικές συνέπειες. Πλέον από τη στιγμή που υπάρχει μια πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών, δεν θα μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία.»

 Για την παρουσία κόσμου στην Ολλανδία:

«Το αεροπλάνο για Ολλανδία είναι συμπληρωμένο σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση. Υπάρχει όμως και κόσμος ο οποίος θα ταξιδέψει μεμονωμένα. Αναμένουμε ότι θα έχουμε 300 ίσως και 400 οπαδούς το βράδυ της Πέμπτης.»