Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Σημείωσε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα. 

Για το πώς εξελίχθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα:

«Πρόκειται για ντέρμπι τριπλής παραλλαγής διαχρονικά. Ανεξαρτήτου πορείας το παιχνίδι ήταν πάντα 50-50. Σίγουρα θα μαζέψει αρκετό κόσμο από πλευράς Ομόνοιας κάτι που έχει καιρό να δούμε. Ελπίζουμε να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι. Ο νικητής να κριθεί βάση της απόδοσης του στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά.»

Για τον Φακούντο Περέιρα:

«Ο Φακούντο δεν είναι απολύτως έτοιμος είναι η αλήθεια. Υπάρχει προπόνηση στις 18:00. Θα δούμε πως θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.»

Για την Προϊστορία:

«Η αλήθεια είναι ότι γύρισε τα τελευταία χρόνια όμως αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Πάντα τα ντέρμπι Ομόνοια – Απόλλωνα είναι αμφίρροπα ανεξαρτήτου κατάστασης των δύο ομάδων. Θέλουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς . Θα είναι δύσκολο εμπόδιο η Ομόνοια καθώς  είναι συμπαγής ομάδα, έχει κάνει νέα αρχή σε καλές βάσεις.»