Μετά την νίκη στο Παραλίμνι κόντρα στην Ένωση, ο Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Ξέραμε πολύ καλά ότι ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα το τελευταίο διάστημα Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια. Έπρεπε να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Αυτό που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές είναι ότι είναι καλοί και θέλω να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου. Τους άρεσε ότι κάναμε στην προπόνηση, χάρηκαν αυτό το παιχνίδι. Ήταν απλώς τρεις βαθμοί και βλέπουμε τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους 200 που ήρθαν εδώ και τους δώσαμε τη χαρά της νίκης. Στόχος να καταφέρουμε ξανά να γεμίσουμε το Τσίρειο και θα το πράξουμε όταν όλοι μαζί ενωθούμε και όταν ο Απόλλωνας βρει το δρόμο του. Το επόμενο μας παιχνίδι είναι με το ΑΠΟΕΛ που ξέρουμε πόσο μεγάλος αντίπαλος είναι, όμως στη Λεμεσό ο στόχος μας είναι η νίκη. Καλή συνέχεια στην Ένωση και τον προπονητή της».

Για το αν το αποτέλεσμα θα βοηθήσει στην ψυχολογία: «Σίγουρα στο ποδόσφαιρο μετρά πολύ το αποτέλεσμα. Περίμενα μια καλή εμφάνιση αλλά ήταν δύσκολο σε αυτό το γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν πολλά πράγματα στο γήπεδο που δείχνουν ότι μπορούν».

Για το γεγονός πως άλλαξε πράγματα σήμερα στον αγωνιστικό χώρο: «Οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα είμαστε εμείς. Αλλάξαμε κάποια πράγματα με ρίσκο βέβαια γιατί αν κάτι πήγαινε λάθος σκεφτείτε τι θα γινόταν τώρα. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά»